Over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Mireille van Hasselt. Samen met Erwin, onze 2 jongens en hond Yuna woon ik in Vathorst.

Na ruim 12 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs. Ik heb ongeveer 10 jaar voor de klas gestaan en toen begon het te kriebelen. Ik zag veel vragende koppies in de klas. Er was geen tijd om iedereen te helpen waar het nodig was. Dat was wel waar mijn hart lag. Ik ben mijn hart gaan volgen en heb sinds 2015 een bloeiende praktijk in Vathorst.

Werken met kinderen en jongeren is mijn passie. Ze in hun kracht zetten en zelfvertrouwen geven om het zelf te doen! Ik werk daarbij ook aan de groeimindset en geef uitleg over het brein. Als kinderen beter begrijpen hoe dit werkt, gaat er vaak een wereld voor ze open. De combinatie van inhoudelijke stof aanbieden op een vakgebied en het werken vanuit een groeimindset, maakt mijn werkwijze bijzonder.

Mijn missie
Mijn doel is om kinderen en jongeren weer in hun kracht te zetten. Dit kan op het gebied van een leervak van de basisschool, maar ook op het gebied van plannen en organiseren van het huiswerk op de middelbare school.

Opleidingen
Ik ben Master Sen. Ook ben ik gecertificeerd trainer : “Ik Leer Leren”, “Snel leren = leuk leren”, Jungle Memory trainer (werkgeheugen), “Beter bij de les” en “Begrijpend lezen – Alle teksten de baas!”. Daarnaast heb ik diverse trainingen gevolgd over Mindset.

Kernwaarden

Vanuit de passie voor het werken met leerlingen aan zelfvertrouwen en een groeimindset, is Leren Met Passie ontstaan. Ieder kind in zijn kracht zetten is het doel van mijn ondersteuning. Geloof in eigen kunnen. Om dit te behalen werk ik volgens de volgende kernwaarden:

Mijn aanbod

Locatie

Mijn praktijk is gevestigd in Vathorst (Amersfoort-Noord). De prachtige en sfeervolle praktijkruimte bestaat uit verschillende ruimtes. Er is een prettige ruimte voor de individuele begeleiding. Voor groepen zal er gebruik worden gemaakt van de grote algemene ruimte. Bij mooi weer kan er ook gewerkt worden in de tuin. De praktijk is goed te bereiken vanuit de wijk Vathorst, maar ligt ook gunstig als u uit een omringende wijk komt.

Ieder kind in zijn kracht zetten!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, dan kunt u vrijblijvend onderstaand formulier invullen. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen.